וובינר בנושא: היערכות מס לקראת סוף שנת המס 2025
- תאריך: 07.12.2025
- שעה: 16:00
- וובינר אונליין – ללא עלות
לקראת תום שנת המס, זה בדיוק הזמן לבחון מה ניתן לעשות כדי לצמצם את חבות המס ולהפחית חשיפות. לשם כך צריך לנתח לעומק – עדכוני חקיקה, פסקי דין חדשים, הטבות מס וסיכוני מס.
בדיוק בגלל זה אנחנו מקיימים וובינר מקצועי ומעמיק שייתן לכם את כל הכלים, העדכונים והפעולות שצריך לבצע לפני שהשנה נגמרת.
על מה נדבר בוובינר?
- מימוש הפסדים גלומים בניירות ערך: כיצד לפעול נכון עד סוף השנה כדי להפחית את המס על רווחי הון ולמנוע אובדן הטבות.
- מועדי חיוב במס על בסיס מזומן: מהם הכללים למיסוי על בסיס מזומן, ומתי יש אפשרות בחירה וכיצד זה יכול לסייע לכם, ונסקור גם את נייר עמדה על סעיף 8ב לפקודה.
- חברות ארנק: השפעות החקיקה החדשה.
- טופס 150 החדש: דיווח על החזקה בחברות תושבות חוץ – דיווח מקוון, קביעת מדינת התושבות, LLC, חנ"ז וחמי"ז.
- סעיף 3(ט1): הלוואות לבעלי שליטה – השלכות מס, דיווחים נדרשים והיערכות נכונה לסגירת שנה.
- דיווחים לפי סעיף 85א: עסקאות עם צדדים קשורים, טפסים, מחירי העברה, מתי נדרש דיווח ומה השתנה בשנה האחרונה.
- אפשרות קיזוז הפסדים (טיוטת חוזר רשות המסים): כיצד לנצל נכון הפסדים שוטפים והפסדים הוניים, ומה עשוי להשתנות בעקבות טיוטת החוזר.
- סעיפי 81 מס על רווחים לא מחולקים: הכללים, המועדים, עדכונים לגבי הוראת השעה ומה חייבים לבצע לפני סגירת השנה.
- מס יסף: מס היסף החדש על "הכנסות הוניות" ונייר עמדה בגין מס יסף על תגמול הוני ודמי הצלחה לשותף הכללי בקרן השקעות והוראת ביצוע 5/2025.
- תיקון 272 לפקודה: שינויים מהותיים בנאמנויות, עולים חדשים ותושבים חוזרים ותיקים – מה חובה לדעת בסוף 2025.
- חוות דעת, עמדות ותכנוני מס החייבים בדיווח: סקירת הגילויים הנדרשים ובחינת העמדות הנפוצות.
למי הוובינר מתאים?
- רואי חשבון ויועצי מס
- בעלי חברות ובעלי שליטה
- עורכי דין בתחום המסים
- משקיעים בניירות ערך ונכסים פיננסיים
- מנהלי כספים
- כל מי שמעוניין להתייעל, לחסוך מס ולהימנע מטעויות בסוף שנה
הוובינר מועבר ע"י צוות מומחים מוביל של משרדנו, שילווה אתכם בתהליך, יענה על שאלות בזמן אמת וייתן לכם תובנות ליישום.